Bokrecention - VAMPYRENS MÄRKE

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-06-02 . 13:57:49 - Böcker - Direktlänk

Handling:
Vampyrens märke handlar om Zoey Redbird som är en 16 - årig vanlig high school tjej tills hon blir märk i pannan med en halv månskära.
När man blir märkt måste man genast ta sig till nattens hus för att kunna genomgå förändringen till vampyr och för att överleva. Zoey måste lämna sina vänner, familj och sitt hus. Det är inte ett problem för henne, hennes mamma gifte om sig för tre års sen och hennes nya man gillar inte Zoey(han gillar inte henne)
När hon kommer till nattens hus märker alla att hon är annorlunda det är nämligen bara vuxna vampyrer som har ifyllda mkärken och tatueringar som rammar in ansiktet. När hon kommer till nattens hus har hon redan ett ifyllt märke plus att hon får gåvan att ha kontakt med alla fem elementen vatten, eld, jord, vind och ande.

Vad jag tyckte:  
Jag tycker boken är riktigt bra och passar dom som gillar vampyrer, andar och lite sånt där mystigt. Boken utspelar sig på nattens hus och författaren beskriver väldigt bra och man kan inte sluta läsa. Boken är nästan beroandeframkallande.

Fakta
Boken har runt omkring 300 sidor och är ganska normalläst. Det finns fem böcker och Vampyrens märke är första delen. Nästa del heter sveket. P.C cast och Kristin cast har skrivit den.

Betyg:
5/5


Gjord av: Kattis ps

Hoppas att ni gillade den

                                                                                                                              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback