2011-04-29

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-29 . 14:19:23 - - Direktlänk
Förlåt för att jag inte har skrivit på länge :( jag har bara inte haft tid, igår så träna jag basket och spela gitarr och kom hem typ halv 9 och då måste jag äta. Desutom tar det typ 30 år för datorn att ladda och startas. :angry: Så men idag så ska ebba sova över och gissa vad vi ska kolla på VAMPIRE DIARIES! Jaa :love: hehe... Aja men förresten tyckte ni om inlägget om hur man laddar upp en header? Ska jag göra så fast med typ ska smilisar till din blogg, eller, Wrapper backrund? Kommentera gärna:) Men nu måste jag pysa ses snart!

HA DET GÖTT!!

P.S. har ni sett att när ni kommenterar så är det en bild i bakrunden?

Vad tycks?

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-27 . 13:23:19 - Allmänt - Direktlänk
Läs det här och bara det här.

”NEJ!”

Dom fick inte ,nej nej, det är för farligt. Dom är inte starka nog, nej!

 

    Jag vaknade med ett ryck. Vad hade hänt? vad var det? Vad hade gått fel? Jag hade miljoner frågor men bara ett svar och det fick jag hålla fast vid. Det var en dröm, allt var bara en dröm. Inget av det var verkligt, jag hade bara drömt. En riktigt otäck dröm. Men varför hade jag då känslan kvar av att någonting inte stämde. Någonting var fel, som en gnagande känsla. Det kändes nästan som om att det var verklighet. Jag vände huvudet mot klockan. Den visade 6:30 Aja jag fick vill fundera vidare senare nu måste jag gå upp.

Jag duschade och åt min frukost. Jag behövde tid att fundera så jag tog en långpromenad med Gill. Min pappa har verkligen dålig smak. Han hade döpt våran hund till Gill, alltså Gill som i Gill sill och vem döper sin hund till sill? Tur att jag fick ett lite mer ”normalt” namn. Jag heter Wanda, inte så normalt tänker ni? Men han gillar fantasy och han läste typ nån bok där huvudpersonen Wanda.

    Det var innan han dog. Japp min pappa dog för 10 år sen alltså när jag var 4. Han körde av vägen och krokade i en sten eller träd. Min mamma klarade sig men hon jobbar nästan alltid så det är ofta bara jag och Gill hemma.

     Efter promenaden med Gill så gick jag till skolan. Jag bodde i ett villa område ganska nära skolan så jag kunde gå. Ibland tog jag bussen beroende på vad jag kände för. Idag kände jag för att gå så jag tog på mig mina ytterkläder och började att gå.

  

 

Skolan gick ganska segt så jag hade gott om tid att tänka på min dröm. Men det var just det, det var ju bara en dröm. Jag hade drömt mardrömmar förut men ingen hade känts så här.

    Vi fick en skrivuppgift på svenska, man skulle beskriva något, ett minne, en plats eller en dröm tänkte jag. Jag började att skriva. Min penna rörde sig snabbt över pappret och snart var hela sidan i min lilla skrivbok full.

Min dröm: Den började så fint, jag satt på en äng med en ängel. Ängeln pratade så vänligt med mig som om den brydde sig och beundrade mig. Vi pratade om allt möjligt i hur långt tid som helst. Helt plötsligt så försvann det vackra vädret och ersattes av ett bullrande oväder. ”jag måste gå” sa ängeln med en orolig röst. Jag protesterade och sa att hon fick inte lämna  mig nu. När som helst men inte nu. Jag behövde någon nu, jag ville inte vara ensam. Men ängeln skakade på huvudet och sakta men säkert försvann den bort i intet. Jag vände förtvivlat bort huvudet. När jag tittade upp igen så var jag på en bilväg. Det åskade och spöregnade  fortfarande men jag blev inte blöt. Helt plötslig såg jag någon som såg ut ett starkt ljus. Jag tog automatsikt upp en hand mot ögonen som för att skydda dom mot ljuset. Jag började springa  från ljusen. På nått sett kändes det farligt jag fick inte vända mig om.

    Jag skymtade några människor framför mig och började springa ännu snabbare. ”NEJ!”

Dom fick inte ,nej nej, det är för farligt. Dom är inte starka nog, nej! Jag skrek. Skrek så högt jag bara kunde, så högt jag vågade.

 

” okej allihopa nu slutar vi”, sa sv – Per.

Jag ryckte till, än en gång så hade jag fastat i mina dag drömmar. Jag skrev mitt namn högst upp på pappret och lämnade in det.  

 

 

 

 

När jag kom hem skällde Gill glatt. Han sprang fram till mig och började slicka mig i ansiktet. Jag skrattade, han var lika glad som alltid. Jag gav mat till Gill och satte mig och läste en stund.

    När klockan blev 5 så kopplade jag Gill och gick ut med honom.

    Vi gick längst stora vägen där alla bilar körde om dom skulle hem till oss. Sen svängde vi in till skogen och började gå på stigen.

-         vi måste dra nu!

-         Nej inte än, vi har fortfarande tid på oss.

Vad var det?

Gill började dra i kopplet, jag såg att han var på väg att börja skälla så jag tryckte mig mot ett träd och tystade Gill.

    Min nyfikenhet tog över hand, igen. Det hade hänt några gånger förut som t. ex. när jag och Alice skulle spionera på Ellen och Elisabeth. Vi hade varit avundsjuka på alla nya grejor som dom hade fått. Så vi följde efter dom och spionerade, vi hade tänkt skrämma dom men tyvärr hade Alice inte varit så tyst som vi hade tänkt oss och vi hade blivit upptäckta. Det var för länge sen. När vi var 9 tror jag.

    Jag kom tillbaks till verkligheten, det var något i männens röst som sa åt mig att jag inte skulle synas.

-         Bossen kommer inte gilla, inte gilla vet du, sa en av dom. Han lät rädd som om bossen hade skrämt honom ordentligt. Herre gud inte undra på att jag inte fick så många killar, jag använde ju ord som ”ordentligt”.

-         Men nu får du ta och hålla käften! Röt den andra. Gill ryckte till. Det såg ut som om han var rädd, Gill som aldrig blir rädd.

Jag hörde hur en bildörr stängdes och tryckte mig ännu mer mot trädet jag stod bakom. Jag hoppades att mitt röda hår inte skulle synas framför trädet. Tur att jag inte hade lockat det idag.

    En bil åkte förbi. Det var en röd Volvo tror jag. Jag var ingen bil nörd direkt.

    När bilen åkt förbi så skyndade jag mig därifrån. Gill gjorde inget motstånd, han ville nog komma därifrån lika mycket som jag.


Vad tycks? Kommentera gärna ;D


JUDAS ;P (2011-04-26)

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-26 . 19:08:42 - - Direktlänk
Jag har gått och blivit kär i 2 nya låtar här kommer dom ;D Annars så kom jag bara hem från träningen. Gjorde inget särsilts. S U B

HA DETT GÖTT!!


Like an apple haning from a tree, I pick the ripest one.

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-25 . 20:29:42 - Allmänt - Direktlänk
Jag kollar på projekt ronwaym med mamma:D Men annars inget att göra. Har målat mina naglar. Nu börjar det så jag måste gå!

HA DET GÖTT!!

*** Dåliga Kamera gå in på www.frokennal.blogg.se så ser ni hur det ser ut

AAh fixar bilden sen

AIN'T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH?

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-23 . 17:54:03 - Allmänt - Direktlänk
Jag ska börja med... GLAD PÅSK!!! Allihoppa <3 Hoppas ni har haft det bra och fått erat godis :) Jo jag målar om mina naglar dom blev inte så bra, iallafall på höger hand :bigeyes: :thumbdown: Så jag ska måla om och ni får se sen. Jag har varit på Aguaria idag och sen så shoppa jag med mamma min ;) Köpte en jumpdress och hårnålar, legings och en klänning. Fast den ska jag få när jag fyller år. Jag fyller år om 4 månader. Nee jag skoja bara, hihi, jag fyller år om 1 och 1 halv vecka typ:) Jaa, längtar :love:

HA DET GÖTT!!


Let´s have some fun!

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-22 . 18:28:06 - Allmänt - Direktlänk
Jag var med min kompis Ebba i förrgår, kul :) Då gjorde vi lite ringar, typ :question: :bigeyes: Men snurra lite ståltråd och så... Jag har ingen anning om vad jag skriva om? Nån ide??

Aja, SE U LATER!!

HA DET GÖTT!!


leopard

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-22 . 17:15:42 - Allmänt - Direktlänk
Idag så har jag målat keramik det är såå kul :P
Jag fotar det sen när jag är klar, dom måste bränna det först. Jag har målat mina naglar, bilden är jätte dålig jag vet men det kommer att bli bättre bilder snart :D det är ett rosa viva la diva lack som har nr 11, tror jag. sen har jag målat med en liten pensel små leopard "cirklar" eller vad det är :S

Det kommer bättre bilder :)HA DET GÖTT!!

Egen header - kortfattat

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-21 . 15:15:35 - Allmänt Tips - Direktlänk

Jo nu tänkte jag visa hur man lägger in en egen header om ni inte förstår så komentera så ska jag hjälpa er :P

Först så månste ni ladda upp er bild i den storleken som ni vill ha den. Gå in på skapa och sen bild och ladda upp den ;
Tryck sedan på bilden, då kommer den upp istället för din blogg. Tryck då på länken uppe i hörnet, namnet på bilden (där man kan skriva www.blogg.se....)
Gå sedan in på design och tryck på redigera stillmall. Leta upp stycket
#header {
background: url(adressen till din bild) no-repeat center center;
margin: 0px;
padding: 10px 0px 40px;
height: 300px;
text-align: left;
border: #000000;
width: 800px;

kopiera det som står i fett text och klistra in det efter backround. Skriv in adressen till din bild och spara. Så här kan det se ut:
#header {
background: url(www.???????.blogg.se???????) no-repeat center center;
margin: 0px;
padding: 10px 0px 40px;
height: 300px;
text-align: left;
border: #000000;
width: 800px;

LYCKA TILL

HA DET GÖTT!!!


21-04-2011

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-21 . 12:41:06 - - Direktlänk
Det är sååå skönt med påsklov. Men nu ser jag att designen krånglar så.. jag måste fixa den men just nu är den fixad. :D Idag ska jag städa övervåningen, borrring! Men det måste göras :S Så jag tänkte göra ett inlägg om hur man lägger upp egen header eller bakrund hmm..

Men nu ska jag börja städa :D nee, men här kommer låten jag just nu är kär i, efter att ha sett filmen. Hehe :)

HA DET GÖTT!!


2011-04-18

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-18 . 10:55:34 - - Direktlänk
Idag ska jag vara med min kompis Paola besök hennes blogg www.paolapettersson.blogg.se Jag bloggar lite senare sen när hon har gått, hon ska träna idag:D Annars ska jag väll bara njuta av PÅSKLOV!!! :love: älskar lov.
Jag ska typ vara ute sola käka glass och sånt, mmm <3

HA DET GÖTT!!!


Sista droppen

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-18 . 10:46:44 - Allmänt - Direktlänk
hur är det ordsråket: droppen som fick bägaren att tippa över :S

Hoppas ni fattar vad jag menar. Jo så här var det, jag höll på att fixa med min nya design, ser ni helt ny, och så när jag skulle lägga in :D : smilisar :love: så tog jag bort nått och texten blev typ på ett annat språk och .... Så jag tog bort bloggen och startade snabbt en ny. Därför är alla inläggen borta. Och varför jag sa det där med droppen.. jo aa... ni fattar nog :blush: :bigeyes: hehe.

Men en gång för alla förlåt för min dåliga, dåliga upptadering. Nu har ni säkert tröttnat på att läsa om mina bekymmer. Så ses snart med många inlägg :)

HA DET GÖTT!! :cool:

Typ förr förra sesongen av top modell. Vampyr tema!!

Välkommen till min nya blogg!

Inlägget är skrivet av Kattis den 2011-04-18 . 10:35:24 - Allmänt - Direktlänk