sminkning

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-29 . 16:22:25 - Allmänt - Direktlänk
 
Nu är jag tillbaka! :D
Mitt internet var knas så kunde ej blogga, har en massa sminkningar att visa er och en massa videos.
Men tänkte visa en sminkning nu med mörka läppar. Tycker detta är ursnyggt på hösten och vintern så bestämde mig för att göra en sån sminkning! Dock vet jag inte om jag passar i så supermörka läppar...

Internet

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-21 . 15:49:13 - Dagens Naglar - Direktlänk

Mitt internet är Kinas därav ingen bloggning;) Laddar med att spela in en massa videos och förbereda så att jag kan lägga upp de senare!:)


NOTD

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-12 . 13:01:03 - Dagens Naglar - Direktlänk

Här kommer dagens naglar, vinröda med silvrigt leopard mönster på tummen och ringfingret på dom andra naglarna har jag bara ett glitter!:)


Nytt: schampo och balsam

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-08 . 12:19:49 - Allmänt - Direktlänk
På senaste tiden har det kliat rätt mkt i min hårbotten, och jag kollade, det är inte löss ;) Utan förmodlingen har jag fått torr hårbotten eller så är det nått med nån hårprudukt jag använder som jag inte "tål" längre. Tänkte då att jag använder mest schampo och balsam. Så bestämde mig för att byta ut mitt schampo och balsam!
Så mamma var förbi apoteket för några dagar sen och köpte de här till mig!:) Det är ACOs schampo och balsam för torr hårbotten. Det som är bra är att de är parfymfria, vilket också kan vara andledningen till känslig hårbotten.
De kostade 110 kr för båda. I schampot är det 150 ml och i balsamet 100 ml.

Color tutorial

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-07 . 16:20:00 - Allmänt - Direktlänk
Här kommer en tutorial på min nageldesign som jag visade för några dagar sen. Såg videon på youtube och ville göra en liknande design, använde dock andra färger och eftersom att jag tyckte att det såg lite lite ut för min smak så målade jag tre små vita hjärtat med vit akrylfärg :)
 

Dagens naglar: Color

Inlägget är skrivet av Kattis den 2012-11-04 . 12:55:01 - Allmänt - Direktlänk
 
Här kommer ett sent inlägg om hur mina naglar ser ut. Har haft detta ett tag nu och ska nog måla om dom idag. Men har inte kunnat blogga om dom för att jag har varit i norrköping de senaste dagarna. Ointeressant fakta men det är därför jag ej har kunnat bloggat!;) Vill inte heller mobilblogga om naglar då bilderna blir kassa.
 
Hur som helst denna designen tog typ max 25 min, alltså väldigt snabb med tanke på att det ser ut som om jag har lagt ner en massa tid på alla streck. Har använt en speciell teknink, vill ni se tutorial?